Lijnrecht.be

"Blijven vernieuwen, dat is onze troef"

14-11-2018:

OPEN BEDRIJVENDAG 2018

Op zondag 7 oktober opende Lijnrecht Law Firm haar deuren ter gelegenheid van onze eerste deelname aan de VOKA Openbedrijvendag. U kon die dag van naderbij kennismaken met de werking en de medewerkers van ons kantoor.

Wij kunnen, dankzij uw talrijke opkomst, terugblikken op een zeer geslaagde editie.

Via een vrij af te leggen parcours doorheen ons kantoorgebouw kwamen bezoekers onder andere meer te weten over de geschiedenis van het kantoor en de werking van de Belgische hoven en rechtbanken. Zij die de theorie in de praktijk wensten om te zetten, konden op actieve wijze deelnemen aan het informatief toneelstuk ‘De Rechtbank’ en zelf een pleidooi voor de rechtbank op zich nemen! Om de beleving tenslotte compleet te maken, konden bezoekers zich in toga uitdossen voor een fotomoment. In onze tuin konden bezoekers nagenieten bij een hapje en een drankje, met zicht op creatieve steigerstructuren van vakwerk.

Bezoekers verkregen tijdens deze Openbedrijvendag een exclusieve kijk achter de schermen van ons kantoor en kwamen te weten op welke wijze wij te werk gaan eens wij een juridisch probleem mogen ontvangen. Enkele weetjes willen wij u echter zeker niet onthouden.

Wist u bijvoorbeeld dat Lijnrecht vast werkt voor meerdere rechtsbijstandsverzekeraars zodat we gratis uw verdediging voor de Politierechtbank aangaande verkeersinbreuken waarnemen. 

Met Lijnrecht onderschrijven we de visie van de vereniging van Vlaamse balies waarbij er één uur gratis advies verleend wordt.  U kan hierop steeds beroep doen. 

Indien een gerechtelijke procedure wordt opgestart, is vaak de vraag wat dit zal kosten. Exact is dit nooit op voorhand vast te leggen. Bij Lijnrecht is het echt wel onze bedoeling om correct weer te geven hoe uw procedure standaard zou verlopen en wat deze standaardprocedure in principe zou kosten. Enkel indien er zich afwijkingen zouden voordoen op de standaardprocedure komt er een uurtarief bij kijken.

Advocatenkantoor Lijnrecht doet niet alleen vergaderingen en consultaties op ons kantoor, op de rechtbank of op expertises. Op vraag van de klant komen we echter graag ook aan huis of op de locatie die u voorstelt. Ook een online consultatie via skype of andere moderne toepassingen is bij ons mogelijk.

Indien u een bedrag dient in te vorderen, kan u eerst bij ons navraag doen naar de solvabiliteit van een tegenpartij. Samen met u trachten we dit te onderzoeken zodat u niet voor verrassingen komt te staan indien u de procedure aanvatten.

Tenslotte rest ons nog slechts alle deelnemers van onze Open Bedrijvendag van harte te danken voor hun aanwezigheid. Wij hopen u binnenkort weer te mogen ontmoeten in een van onze kantoren!

Het Lijnrecht-team