Lijnrecht.be

"Bij lijnrecht kan je altijd terecht, zowel voor een echtscheiding als voor de zaakvoerder van een KMO. "

Nieuwslijn

14-11-2018: OPEN BEDRIJVENDAG 2018

Op zondag 7 oktober opende Lijnrecht Law Firm haar deuren ter gelegenheid van onze eerste deelname aan de VOKA Openbedrijvendag. U kon die dag van naderbij kennismaken met de werking en de medewerkers van ons kantoor.

 Lees meer ...

14-10-2018: NIEUWE BEMIDDELINGSWET: VERPLICHTE BEMIDDELING MOGELIJK

Op 02.07.2018 werd in het Belgisch Staatsblad de Wet van 18 juni 2018 houdende diverse bepalingen inzake burgerlijk recht en bepalingen met het oog op de bevordering van alternatieve vormen van geschillenoplossing gepubliceerd.

 Lees meer ...

14-09-2018: U ALS ONDERNEMING KAN ZICH VERWACHTEN AAN WAT VERNIEUWINGEN VANAF NOVEMBER 2018

Het recht verandert steeds. Het evolueert, het groeit en ondergaat grondige wijzigingen. Het handelsrecht is hier geen uitzondering op.  Op 1 november 2018 treden er dan op het vlak van het handelsrecht verschillende wijzigingen op. Één van deze wijzigingen is de afschaffing van het Wetboek van Koophandel en bijgevolg het achterlaten van het handelaarsbegrip.

 Lees meer ...

10-10-2017: Hervorming insolventierecht ondernemingen

Onze huidige faillissementswetgeving wordt vorm gegeven door de faillissementswet van 8 augustus 1997 en de wet van 31 januari 2009 betreffende de continuïteit van de ondernemingen. Echter, ingevolge de wet 11 augustus 2017 wordt het bestaande Belgische insolventierecht van ondernemingen grondig hervormd en afgestemd de Europese normen. Bovendien zal alle insolventiewetgeving van ondernemingen coherent worden gemaakt en ondergebracht worden in Boek XX van het Wetboek van Economisch Recht (WER).

 Lees meer ...

09-03-2015: Blijven vernieuwen, dat is onze troef.

Lijnrecht gaat hard deze dagen... Na kantoren in Tongeren en Sint-Truiden, lonkt nu ook een nieuwe branche in Bree. Het kantoor groeide uit van familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende en vernieuwende advocatenkantoren in Limburg. Het geheime recept? Blijven innoveren in een sector waar vaak de tijd blijft stilstaan... Wij trokken voor een uitgebreid gesprek naar Lijnrecht om meer te weten te komen…

 Lees meer ...

Nieuwsbrieven Lijnrecht